Det sägs att rynkor är vackert. Det kanske stämmer, men det är lätt att säga så om andra. Ingen vill ha rynkor i sitt ansikte. Och ibland ser man små rynkor ovanför munnen, eller i mungiporna. Det är inte roligt, ingen vill gå omkring och se kontant sur ut. Usch, nej. Då går man hellre till en skönhetssalong och får en Botoxbehandling.

Visste du att man även kan gå till en tandläkare och få Botoxbehandling numera? När jag första gången hörde talas om det, blev jag överraskad. Inte direkt det som man förväntade sig av en tandläkare direkt. Oftast tänker man ju bara på tänder och munnen när man går till en tandläkare, sällan tänker man på skönhet hos en tandläkare. Men alla tandläkare är ju experter på ansiktets anatomi och kan och vet hur muskler och nerver går i ansiktet. Det är inget konstigt alls.

Tandläkare brukar erbjuda tandblekning, Botox och Fillers när det kommer till skönhet. De arbetar också med tand korrigeringar så att de växer sig raka och fina, inte sneda och fula. Och många tandläkare är ju empatiska och trevliga, så vad kan vara bättre än att gå till en tandläkare och bli vackrare än vad man är?