Att ha ett tak som inte är helt tätt, är ingen rolig lek. Det innebär ett stort arbete. Och stora kostnader, som man helst inte vill ha. Ingen fastighetsägare vill ha ett läckande tak. Så nu är det bara att skaffa fram en takläggare i Täby som kan komma så snart som möjligt. Men var hittar men en sådan som kan komma så snart som vi behöver det.

Jobbigt med läckande tak

Att ha ett läckande tak kan vara jobbigt för psyket. Man vet om att taket läcker, man vet vilken stor skada det kan leda till… man letar och letar efter en takläggare i Täby som kan komma på direkten.
Jag har googlat ”takläggning Täby” för att kunna hitta någon som erbjuder just takläggning i Täby. Jag har frågat vänner och bekanta, grannar och obekanta… Men har ännu inte fått tag i någon.
Till sist funderar man på om man själv måste ta sig upp på taket, riva ut allt material där taket läcker, men sedan vet jag inte vad jag ska göra.

Behöver en takläggare i Täby

Räcker det verkligen med en presenning? Och vad händer om det börjar storma? Kan en presenning verkligen skydda ett tak som är halvt upprivet? Det bästa vore om det fanns en hantverkarfirma som hade någon slags jour, eller i alla fall någon som kan komma med kort varsel. Och medan man väntar på den där takläggaren, hur kan man skydda sitt hus så länge?

Hur väljer man takläggare?

Det är ju viktigt när man väljer takläggare, att det är någon som gör jobbet ordentligt, man vill ju inte behöva göra om jobbet när det väl är gjort. Och ett takläggningsarbete kostar flera 10.000-tals kronor, eller 100.000 om det vill sig riktigt illa, beroende på vad som behöver göras.