Funderar du på att bygga ett Attefallshus? Det är mycket praktiskt att ha en liten stuga som står på din tomt, om du bara har plats för ett Attefallshus. I Attefallshuset kan du hysa gäster som behöver sova över. Du kan använda Attefallshuset som ett eget kontor, om du behöver jobba hemifrån. Eller om du har vuxna barn som fortfarande bor hemma men som vill rå sig själva trots att de bor hemma.

Du får dra in avlopp och vatten

Som du säkert känner till så är Attefallshuset bra mycket större än en Friggebod.
För Attefallshus får du bygga med som högst 4 meter högt från marknivån till taknocken, och det är högt. Det blir ett väldigt liten stuga med allt som allt 30 kvadratmeter. Så det blir en minibostad. Men med tanke på den höga höjden, så kan du bygga ett loft inuti Attefallshuset.
En annan skillnad mot att bygga en Friggebod är att in till ett Attefallshus får du dra avlopp och vatten. Det gör att du kan inreda med både kök och badrum.

Ta hjälp av firma för bygget

Det är väldigt tryggt att anlita en totalentreprenör. De tar hand om det mesta som rör bygget och renoveringen. En firma som erbjuder totalentreprenad, tar som namnet säger, hand om totala bygget från början till slut. Bygger du med lösvirke så tar de hand om att resa väggar, bygga golv och tak, och de drar in vatten och avlopp, drar alla elledningar och installerar kök och badrum åt dig. Det är väl bra, eller hur? Här kan du läsa mer om en sådan firma: totalentreprenad-stockholm.net/.