Det sägs ju att priserna på villor sjunker, och den som är händig kanske kan köpa en villa som kräver renovering och renovera själv. Är du riktigt duktig så kan du ju alltid köpa en bostad och renovera den själv. Då skulle du kunna tjäna en hacka på den renoverade villan. Nyrenoverade bostäder som är snyggt renoverade och har nya ytor på väggar och golv, brukar gå åt som smör. Så om du är duktig på att renovera, har du många möjligheter framför dig. Men hur ska du renovera villan/radhuset/lägenheten?

Inredningstrender hösten 2022

Hösten 2022 så ser vi en del trender som dels är nya och dels är återkommande. Vi ser att vitt fortsätter vara det mest populära fägen och att väggarna fortsätter vara rappade i vit betong. Stengolv fortsätter vara traditionella golv, förutom heltäckningsmatta. Och varför inte? Kan du tänka dig något skönare att gå på än heltäckningsmatta? En rolig trend är att vi fortsätter se fåtöljer i badrummet. Vi spenderar ju en hel del tid i badrum. Antalet produkter för grooming har ju ökat stadigt för både män och kvinnor. Vi spenderar mer tid och pengar på vårt utseende, och var ska man ta hand om den, om inte i badrummet?

Mycket Scandinavian chic i inredning

Fortfarande ser vi att den sparsmakade trenden i inredning fortsätter och vi ser en hel del material som går i trä. Det som vi har lärt känna som “Scandinavian chic”; material i trä, rena och raka ytor, släta köksskåp och bokhyllor. En ny trend som vi ser i år är att vi gärna återanvänder material. En gammal dörr blir ett bord, äldre tunnor blir nya soffbord. Vi ser också en trend att återgå till 1950- och 60-talet. Vi ser också alltmer som går i trä; trä längs väggarna, trägolv, trä i badrumsinredning.